Belangrijk hier, is het onderscheid ofwel wordt je eigenaar ofwel wordt je huurder. Beide krijgen aan het eind van de dag hetzelfde, zijnde het verblijf in een first class accommodatie volledig afgestemd op de ouderen.

 

Het verschil ligt hem in de cijfers. Ben je huurder dan betaal je huur plus een bedrag voor de geboden service. Hoe minder hulp U inroept, hoe lager de rekening op het einde van de maand. De basisdiensten worden altijd aangerekend.

 

Ben je eigenaar dan betaal je uiteraard geen huur, wel voor de  dienstverlening. De basisdienstverlening zoals hulpoproep systeem, crisis-en overbruggingszorg, het gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten, de organisatie van evenementen en activiteiten en de beschikbaarheid van de zorgcoördinator worden altijd aangerekend.

 

Naast de basisdienstverlening wordt een waaier aan extra dienstverlening aangeboden de zogenoemde 'dienstverlening op vraag'. Deze dienstverlening kan worden afgestemd op de individuele wensen van de resident. Tot de mogelijkheden behoren onder meer de maaltijden- en drankenservice, klein onderhoud van de bungalow, verschonen van bed, boodschappendienst, e.a... De bewoner beslist zelf van welke faciliteiten en extra diensten hij gebruikt maakt en houdt hierbij de uitvoering ervan volledig in eigen handen.

 

 

De Prijzen;

 

Huur; 3000 ANG per maand per bungalow (huurprijs + basisdienstenprijs).

 

Eigenaar; 500 ANG per maand voor de basisdiensten per bungalow.

 

Indien mensen de bungalow kopen maar deze niet bewonen, wordt deze door onze diensten verhuurd. U als eigenaar dient zich om niets te kommeren. Elke 15de van de maand staan de huurinkomsten (= huurprijs - 10 % voor de verhuur dienstverlening) op uw rekening.

 

 

De prijs van bijkomende diensten ;

 

* ontbijt; 5 ANG

 

* warme maaltijd; 8 ANG

 

* koude drank; 1,5 ANG

 

* warme drank; 2 ANG

 

* poetsdienst per uur: 15 ANG per uur.

 

* leveringen ; prijs afhankelijk van aard van deze dienst

 

* boodschappen; afhankelijk van gekozen waren en winkel

 

* alles andere naar wens...

 

 

Aankoopprijzen; 115 000 euro